ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ


I. РЕГИСТРАЦИЯ


За да пазарувате в perocar.comне е нужно да имате регистрация в сайта. Можете да правите еднократни поръчки като гост, но няма да може да следите хронологията на поръчките си и да се възползвате от някои удобства, които предлагата регистрацията.

Регистрирането е напълно безплатно и доброволно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола, лични данни и адреси за доставка. Като регистриран клиент вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина, да следите хронологията на поръчките си и да се възползвате от ваучери и намаление


II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА


До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙТЕ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална „пазарска кошница“. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.


Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от вас адрес.


III. ПОРЪЧКА


Натискането на бутон ПЛАЩАНЕ, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

 

1. Начин на доставка. Към момента предлагаме два начина за получаване на стоките – изпращане по Еконт или получаване в магазина, който се намира в град София, ул. Пиротска 155. Имайте предвид, че ако изберете вариант за доставка „получване в магазина“ ще трябва да изчакате потвърждение от наша страна че поръчката е окомплектована преди да дойдете да я вземете. В някои случаи това може да отнеме 1-2 работни дни.

 

2. Ако желаете пратката да бъде изпратена по Еконт, трябва да изберете адрес за доставка. Ако сте регистриран потребител, по подразбиране адреса за доставка ще бъде този от регистрацията Ви. Разбира се, системата Ви дава възможност да изберете друг адрес. Можете да изберете поръчката да Ви бъде доставена до врата или до най-близкия офис на Еконт. След като въведете коректно всички данни, натиснете бутона „Изчисли цена“ за да видите колко ще ви струва доставката с Еконт. Ако промените данните поради някаква причина, след това задължително трябва наново да натиснете „Изчисли цена

 

3. Ако желаете ФАКТУРА, трябва да уточните тази подробност в полето „добавете коментар или Вашите изисквания за тази поръчка„, като напишете данните за фактура.


4. Следващата стъпка е да уточните начина на плащане. Магазина разполага с два варианта на плащане –

 

  • Наложен платеж – плащате поръчката на куриера в момента на получаването
  • Банков път – Превеждате сумата от поръчката по сметка. При този вариант пратката ще бъде изпратена след като се уверим, че парите са пристигнали по сметката.

 

IV. ДОСТАВКА


Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт 


V. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПРОДЪЛЖИ.


След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор на perocar.com и се обработва.


Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви .

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони : 0888 207 561, 0878 217 561
 

Обичайното време, за изпълнени на поръчката – окомплектоване, опаковане и изпращане по куриер е в рамките на 1-2 работни дни. След като направите поръчката, ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение. Поръчки, при които е зададен телефон с добавена стойност ще се игнорират.


Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .
Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени и статусът им се сменя на ОТХВЪРЛЕНА .


Поръчка, която не може да се потвърди по телефона  от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, се променя на статус НЕПОТВЪРДЕНА. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, статусът се променя на ОТХВЪРЛЕНА и съответно не се изпраща.


VI. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА


Срокът на доставка е 2 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).


ЗАБЕЛЕЖКА
Условията за поръчка, доставка и плащане в perocar.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.


Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и perocar.com.


Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.