Бояджийски пистолет Italco GLOSS X1 L.V.M.P. 1.3 дюза

233.00 лв.

Бояджийски пистолет Italco GLOSS1 L.V.M.P. 1.3 дюза

Italco Gloss X1
Бояджийски пистолет Italco GLOSS X1 L.V.M.P. 1.3 дюза

233.00 лв.