Бояджийски пистолет Italco H-2002 L.V.M.P

178.00 лв.

Бояджийски пистолет за нанасяне на база, лаково покритие и грунд.

Бояджийски пистолет Italco H-2000
Бояджийски пистолет Italco H-2002 L.V.M.P

178.00 лв.