Бояджийски пистолет Italco H-929 L.V.M.P 1.3 дюза

209.00 лв.

Бояджийски пистолет за нанасяне на база, лаково покритие и грунд.

Italco H929
Бояджийски пистолет Italco H-929 L.V.M.P 1.3 дюза

209.00 лв.